ŞIRNAK / İDİL - Atatürk İlkokulu

Okul Müdürü 05052292356
TURGUT ÖZAL MAH. 515 SK. ATATÜRK ILKOKULU BLOK NO 3 İDİL / ŞIRNAK
Vizyon
İstiyoruz ki; yönetici, öğretmen, öğrenci, veli ve personelimiz; *Sevinci, mutluluğu, hüznü paylaşsın, *İnsanları yönetmek değil, insanlara yönetme noktasına gelsin, *Elde olanla yetinmeyip hep daha iyiyi istesin, *Ülkesine ve milletine faydalı olmak için eldeki tüm imkânlarısonuna kadar kullansın, *Zamanın bir mücevher olduğunu öğrensin, *Sadece bilgiyle değil, bildiklerini uygulamayla başarılı olacağını bilsin, *Hiç kimsenin bir diğerine üstünlüğünün olmadığını bilsin ve ona göre davransın, *Karşılıklı sevgi ile her türlü görüşü dinlesin ve tartışsın, *Kimden geldiğine bakmadan tüm doğruları kabullensin.
Misyon
Öğrencilerimizi ATATÜRK ilke ve esaslarına bağlı, Çağdaş, Vatanını ve milletini seven, Kendini sürekli yenileyerek gelişmeleri takip eden, Özgüveni yüksek, İnsan hak ve özgürlüklerini, hoşgörüyü, demokrasiyi ve sevgiyi benimsemiş bireyler olarak yetiştirmek.
Öğretim Şekli :İKİLİ EĞİTİM
İLÇE MERKEZİ